Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Cariere Premier Energy Furnizare

Vino in echipa Premier Energy Furnizare!

Suntem una dintre companiile cu cel mai rapid ritm de crestere din Europa de Sud-Est. In anul 2013, ne-am inceput activitatea in Romania, sub brandul Premier Energy, activand ca distribuitor si furnizor de gaze naturale, ajungand astazi al treilea cel mai mare jucator de profil.

Incepand cu anul 2022, am intrat pe piata energiei regenerabile, obiectivul nostru pentru Romania fiind obtinerea unei capacitati de 300-500 MW in urmatorii ani.

In decembrie 2023, am achizitionat CEZ Vanzare, principalul furnizor de energie electrica din sud vestul Romaniei, care este cunoscut acum sub numele de Premier Energy Furnizare.

La noi vei gasi un mediu de lucru dinamic si flexibil, te vom sustine sa te dezvolti, sa dobandesti si sa iti perfectionezi aptitudinile esentiale pentru a te putea dezvolta profesional.

Iti cream cele mai bune oportunitati si te sprijinim in tot ceea ce faci pentru ca noi credem ca oamenii sunt cea mai de pret resursa.

Asa ca indiferent daca esti la inceput de drum sau ai deja experienta, noi vrem sa te cunoastem si sa pornim impreuna pe drumul succesului.

Posturi disponibile

Consulta lista de joburi disponibile si alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai bine sau trimite-ne CV-ul tau si cateva cuvinte despre tine, iar noi vom pastra detaliile tale si te vom contacta in caz ca apare o oportunitate care sa ti se potriveasca.

Electricity supply specialist

Dezvoltatori SAP ABAP

Operator customer care