CEZ Termo Relaxat - Promotie de vara

Ți-am pregătit pachetul complet Termostat + Gaz! Alege CEZ Termo Relaxat, format din termostat inteligent Cosa și unitate de control pentru centrala termică și AC, cu ajutorul căruia poți controla de oriunde termperatura casei tale și costurile cu energia electrică sau gazele naturale.

Cu CEZ Termo Relaxat economisești energie și rămâi relaxat tot anul!

Economisești cu pâna la 37% din energia electrică și gazele naturale utilizate pentru menținerea temperaturii în locuința ta.

Gaze Naturale

Iti oferim o reducere a pretului gazelor naturale de 10%, pretul fiind de 95 lei/MWh dupa reducere.

Termostat Smart

Iti oferim o reducere a pretului termostatului de 50%. Astfel, pretul acestuia va fi de doar 24 lei/luna cu TVA inclus, in 24 de rate.

Solicita oferta simplu si rapid

Completeaza formularul din aceasta pagina pentru a solicita oferta ce cuprinde gaze naturale la pret avantajos si pachetul smart (termostat inteligent Cosa si unitate de control pentru centrala termica si aer conditionat).

Giveaway

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.

Poti consulta conditiile giveaway-ului aici.

Nume castigator

A castigat 1x Google Home prin contractarea CEZ Termo Relaxat

Solicita oferta

Completeaza formularul de mai jos si unul dintre colegii nostri te va contacta pentru a-ti oferi mai multe informatii despre oferta de gaze naturale si kit-ul complet format din termostat si unitate de control wireless.