Promisiunea verde

Prin produsele de energie verde incurajam nu doar consumul responsabil de energie si de resurse valoroase oferite de natura, ci si un comportament atent fata de oameni si de nevoile lor. Ia parte la promisiunea verde prin oferta potrivita pentru tine si prietenoasa pentru tot ce inseamna intreaga ta lume.

Misiunea

Ne asumam responsabilitatea pe termen lung de a construi un viitor sustenabil pentru generatiile actuale si viitoare.

Prin cultivarea obiceiurilor de eficienta energetica, a consumului responsabil de energie si de resurse valoroase oferite de mediu si combaterea fenomenului de saracie energetica.

Viziunea

Informam, educam si dezvoltam modele ale societatii, care sa contribuie la dezvoltarea unei comunitati durabile.

Cream #generatiaverde, asiguram mijloacele necesare educatiei digitale, know-how in materie de energie verde si eficienta energetica, si contribuim la constructia unui viitor sustenabil.

Adapost cu energie

#AdapostCuEnergie este un program de responsabilitate sociala dezvoltat de CEZ Vanzare si implementat cu sprijinul Asociatiei CSR Nest, in cadrul proiectului european SocialWatt.

Scopul programului este de a reduce saracia energetica si de a oferi acces la servicii moderne de energie, cu sprijinul organizatiilor neguvernamentale, in randul clientilor casnici vulnerabili ai CEZ Vanzare.

In editia din acest, proiectul care va demonstra un impact semnificativ in comunitatea in care va fi implementat, va primi o finantare totala in valoare de 39.000 RON.

ENERGIADA

Continuam #PromisiuneaPentruAcasa cu o noua campanie de eficienta energetica prin care te provocam sa devii olimpic in energie! Prin ENERGIADA te sprijinim sa optimizezi consumul de energie si sa economisesti resurse financiare.

Urmareste-ne pe Portalul de Eficienta, da-ne Subscribe pe canalul de YouTube si lasa-te inspirat de video-urile cu invitatii nostri, adevarati olimpici in energie, dar si in domeniile care i-au consacrat.

Fii olimpic in energie!

CEZ Verde

Cel mai frumos dar este o promisiune respectata.

Impreuna, am ajutat 450 de copii din medii defavorizate sa beneficieze de educatie online.

Semneaza si tu un contract CEZ Verde, cu energie 100% regenerabila de la cel mai mare producator privat din Romania si impreuna ducem promisiunea mai departe.

CEZ Termo Relaxat

La orice produs de energie electrica sau gaze naturale, ai posibilitatea de a primi un termostat inteligent, care asigura confortul optim de #acasa.

CEZ Termo Relaxat face parte din seria produselor #PromisiuneaVerde, prin care încurajăm consumul responsabil al resurselor oferite de mediu și un comportament atent față de oameni.