Promisiunea verde

Construim alaturi de comunitatile noastre un viitor sustenabil pentru generatiile viitoare

CEZ Vanzare lanseaza www.promisiuneaverde.ro, o platforma prin care compania isi asuma pe termen lung promisiunea de a construi alaturi de comunitatile locale un viitor sustenabil si sigur pentru generatiile urmatoare.

Ca prima actiune a acestei promisiuni, CEZ Vanzare sprijina educatia copiilor proveniti din medii defavorizate aflati in programele educationale ale Organizatiei Salvati Copiii Romania, oferind acces la educatia digitalizata: tablete de ultima generatie, Internet timp de doi ani si instruire digitala pentru cadre didactice, parinti si elevi.

Fa o promisiune unui copil: alege produsul CEZ Verde, energie 100% regenerabila, si impreuna contribuim la educatia elevilor vulnerabili

Prin produsele de energie verde incurajam nu doar consumul responsabil de energie si de resurse valoroase oferite de mediu, ci si un comportament atent fata de oameni si de nevoile lor.

Fa o promisiune

Alege un contract de energie verde si ajuta elevii proveniti din medii defavorizate.

Achizitioneaza CEZ Verde si fa o promisiune.

Cum poti sprijini un copil provenit din medii defavorizate

Cu fiecare contract nou de energie verde semnat, CEZ Vanzare promite sa ofere o sansa in plus la educatie unui copil care provine dintr-o familie defavorizata socio-economic. Astfel, clientii care aleg produsul CEZ Verde incepand cu data de 20 iulie, vor contribui automat la viitorul copiilor proveniti din medii precare, oferind acces la educatia digitalizata: tablete de ultima generatie, Internet timp de doi ani si instruire digitala pentru cadre didactice, parinti si elevi. Acest sprijin isi propune in primul rand sa ii ajute pe elevi in anul scolar 2020-2021, dar si pe termen lung, contribuind la digitalizarea sistemului educational romanesc.

CEZ Verde este un produs de energie 100% regenerabila provenita din cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, detinut de Grupul CEZ in Romania.

Beneficiile CEZ Verde pentru clientii casnici (persoane fizice):
  • Energia 100% verde furnizata in perioada contractuala;
  • Pretul energiei electrice active este valabil si aplicabil raportului contractual pe o perioada de 12 luni de la data intrarii in vigoare a contractului;
  • Termen de plata/ scadenta – 15 zile de la data emiterii facturii, plus 30 de zile perioada de gratie.
Beneficiile CEZ Verde pentru clientii non-casnici (persoane juridice):
  • Energia electrica furnizata in perioada derularii prezentului contract provine din surse regenerabile de energie;
  • Impact pozitiv asupra rezultatelor obtinute in termeni de CSR, rapoarte de sustenabilitate si certificari in domeniul sustenabilitatii;
  • Pretul energiei electrice verzi valabil timp de 12 luni;
  • Dezechilibre incluse in pret;
  • Suport pentru utilizarea CEZ Verde in campaniile de marketing ale partenerului “Verde”.

Beneficiarii proiectului

Afla mai multe detalii despre beneficiarii acestui proiect.

Apasa pe butonul Actiuni desfasurate si vezi concret in ce fel ajuti copiii defavorizati.

Fă o promisiune și sprijină viitorul unui copil!

CEZ Vânzare și Salvați Copiii România sprijină educația copiilor proveniți din medii defavorizate prin oferirea de acces la educația digitalizată: tablete, internet și instruire digitală.