d1fe173d08e959397adf34b1d77e88d7

Top trenduri solutii de iluminat pentru exterior

Cateva lumini pozitionate strategic te pot ajuta sa schimbi cu totul imaginea gradinii sau terasei tale, asa ca astazi =iti oferim cateva idei despre cum poti adauga caldura si farmec zonelor exterioare.
  1. Lumini LED Luminile LED sunt in topul trendurilor pentru anul 2017, deoarece sunt utile si economice, comparativ cu alternativele lor. Nu e de mirare ca multi consumatori le aleg, atunci cand vor sa ofere un suflu nou gradinilor, teraselor sau aleilor  de acasa.top trenduri solutii de iluminat
  2. Felinarele top trenduri solutii de iluminat De aproape un an, felinarele sunt foarte populare, in special in amenajarea curtilor, deoarece lumineaza si coloreaza spatiul, intr-un mod atragator si de efect. Fie ca optezi pentru cele marocane, cu lumanari de ceara sau cu LED, sau pentru cele in nuante vii, de albastru, rosu, galben, care sunt prinse la inaltime, cu siguranta, acestea sunt elemente cu care nu vei da gres.
  3. Lampile de podea top trenduri solutii de iluminatLampile de podea sunt variante foarte practice si eficiente, fiindca pot fi utilizate atat ca lumini de citit, cat si pentru a seta atmosfera, atunci cand vrei sa luminezi zone specifice.
  4. Iluminarea elementelor diferentiatoare top trenduri solutii de iluminatFiecare gradina are nevoie de un punct de interes, bine iluminat, fie ca este vorba despre un copac impunator, o piatra cu forma interesanta, un helesteu sau de fatada unei cladiri. Astfel, reusesti sa oferi caracter, farmec si unitate spatiului.
  5. Iluminarea marginilor top trenduri solutii de iluminatMarginile sunt, adesea, uitate, atunci cand vine vorba de iluminatul exterior. Cu toate acestea, designerii ne recomanda sa folosim o banda impermeabila de lumini LED, atunci cand dorim sa adaugam un plus de personalitate unei terase sau unei gradini.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn