Te-ai intrebat cat timp castigi prin plata facturilor online?

37693cfc748049e45d87b8c7d8b9aacd

Timpul nu inseamna intotdeauna bani, ci si momente valoroase pentru tine, asa cum alegi sa le petreci. Si pentru ca uneori am vrea sa oprim timpul in loc, credem ca fiecare clipa sau ora conteaza. Asa ca am facut un calcul din care a reiesit ca doar prin plata facturii la energie electrica online, poti castiga pana la o ora pe luna. Minunat!

I-am provocat astfel pe prietenii CEZ Romania de pe pagina noastra de Facebook sa ne dea cateva idei despre cum sa petrecem ora castigata. Iata ce ne-au povestit, ba mai mult, ne-au incantat si in rime:

Am 2 copii mici asa ca timpul meu liber este foarte foarte putin. Mi-ar prinde bine macar cateva minute libere in plus. Le-as folosi facand ceva ce imi place foarte mult, dar din cauza lipsei timpului nu am reusit: as citi! O carte usoara, relaxanta, politista, scrisa de vreun autor roman acum zeci de ani sau o carte de capa si spada de genul celor din istoria Frantei, scrisa de Al. Dumas…Sau mi-as petrece timpul liber castigat prin plata online a facturii la energie electrica citindu-le lor, pentru ca le place enorm sa le citesc povesti… (Mihaela)

In a petrece timp cu familia, in a le demonstra ca sunt alaturi de ei neconditionat deoarece intr-o lume mereu pe fuga nu ne putem sustrage cu scuze neintemeiate de la a darui inima noastra celor dragi, care ne-au calauzit drumul in viata! Timp exista pentru tot si toate insa de cele mai multe ori o sansa ratata nu prea se mai intoarce! (Sorina)

Imi petrec timput cu persona iubita, fiecare secunda conteaza, altii se lupta pentru o secunda alturi de cei dragi si multumesc CEZ pentru contributia adusa finalizarii si dotarii maternitatii din Dr. Tr. Severin. (Andrei)

Consum energie (din solidaritate fata de CEZ) ….dar, la sala de fitness ;)! Statul la coada iti consuma doar nervii :D. (Oana)

Dac-acasa eu voi sta
Si nici nu ma voi stresa
Ca factura n-am platit-o
Si “lumina” n-au oprit-o. 
De timp liber eu ma bucur 
Ziua-ntreaga sa petrec 
Fara sa stau sa ma-ntrec 
Cu cei pe care-i iubesc. 
Timp drag economisesc 
Chiar si daca mai gatesc. 
Stiu…eu sunt o gospodina, 
Dar platesc chiar si “lumina”.  
Curent chiar daca ii zice 
Nimeni nu imi interzice, 
Ca “lumina” eu sa-i spun 
Cum ii spune al meu strabun. 
Cez-ul azi ne premiaza 
Chiar de este dupa-amiaza. 
Inventivi cu toti sa fim 
Si cu totii sa zambim.  
Premii nu sunt pentru toti 
Dar primim curent toti, toti 
Si concursuri vor mai fi 
Pentru toti prietenii.  
Acum haideti sa petrecem 
Nu alergam sa platim 
Si frumos noi ne gandim 
Timpul sa-l economisim. 
Plata online noi o facem 
Si cutia o desfacem, 
Suntem doamne ne-aranjam 
Ca la party sa plecam! (Delia)


Felicitari tuturor participantilor la concursul nostru si le multumim pentru ca ne-au impartasit ideile lor de petrecere a timpului economisit cu plata facturii prin https://mycez.cezinfo.ro/. Indiferent cum aleg sa-l petreaca, este timp valoros pentru fiecare dintre ei.

Tu cum ai petrece ora castigata?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn