Scapa de factura si pleaca in vacanta!

1c383cd30b7c298ab50293adfecb7b18

Ce ai spune daca ar exista o cale sa economisesti timp si sa te bucuri de sfarsitul verii in vacanta mult dorita?

Ei bine, daca te abonezi la E-factura CEZ Vanzare pe site, la Info Linia CEZ – 0251 929 sau in Centrele de Relatii cu Clientii in perioada  15 Iulie – 15 Septembrie, esti inscris automat in tombola verii si poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 381 de premii pe care ti le-am pregatit.

Marele premiu consta intr-un voucher de vacanta in valoare de 1000 de euro. Astfel ai sansa sa calatoresti alaturi de cei dragi catre destinatia de vacanta pe care ti-o doresti.

Nu in ultimul rand, participand la tombola poti castiga boxe bluetooth, skateboarduri sau biciclete. Iti vei aduce aminte cu drag de vara aceasta pentru ca muzica se aude cel mai bine impartasita cu prietenii oricand si oriunde si pentru ca nimic nu se compara cu putina miscare in aer liber.

Prin abonarea la e-factura nu mai astepti sa ajunga la tine o hartie, o vei primi de indata ce este emisa pe emailul tau. Astfel iti vei putea planifica din timp cheltuielile si scapi de griji.

Daca esti aproape de unul dintre Centrele noastre de Relatii cu Clientii din Pitesti, Craiova, Alexandria, Drobeta-Turnu Severin, Ramnicu Valcea, Targu Jiu sau Slatina poti afla mai multe detalii despre tombola si poti vedea premiile pregatite pentru tine.

Mai avem o surpriza pentru tine! Fie ca esti deja abonat e-factura sau vrei sa te inscrii, nu mai trebuie sa stai la coada pentru ca beneficiezi de acces prioritar in toate Centrele de Relatii cu Clientii CEZ.

Consulta regulamentul complet al tombolei aici.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn