Reduceri de pana la 15% la energie electrica si gaze naturale pentru antreprenorii din Horeca

7cbbc409ec990f19c78c75bd1e06f215

CEZ Vanzare, furnizorul traditional de energie electrica si gaze naturale pentru 1,4 milioane de clienti din Romania, vine in intampinarea antreprenorilor din industria HoReCa, printr-o oferta personalizata, adaptata nevoilor lor. Asadar, agentii economici care opereaza hoteluri, restaurante sau societati de catering beneficiaza, in perioada 15 iunie – 30 iulie 2017, de un discount de pana la 15% la pretul energiei electrice si gazelor naturale, pe intreaga perioada contractuala.

Campania CEZ Vanzare este sustinuta de catre Liviu Popescu, coproprietar al unora dintre cele mai de succes concepte de localuri din tara, un antreprenor cu o experienta de peste 13 ani in domeniul HoReCa.

Profesionistii din domeniu care doresc sa solicite o simulare de costuri sunt invitati sa acceseze pagina dedicata, www.cezinfo.ro/horeca.

„Pentru CEZ Vanzare, abordarea provocarilor specifice profesionistilor din industrie este o prioritate. Ne dorim sa fim parteneri strategici, de incredere, pentru antreprenorii care ne aleg serviciile. Stim ca energia electrica si gazele naturale reprezinta unele dintre cele mai mari surse de costuri indirecte. Ne propunem sa sustinem nevoile de dezvoltare si de crestere ale operatorilor din industria HoReCa prin analize si planuri de eficientizare care sa optimizeze aceste costuri.”, declarã Cornelia Szabo, Director Executiv CEZ Vanzare.

Cei interesati pot solicita oferta CEZ Vanzare accesand www.cezinfo.ro/horeca sau:

  • prin Info Linia CEZ, la numarul unic 0251 929, numar cu tarif normal in reteaua nationala, disponibil pentru informatii comerciale, in intervalul 08:00 – 20:00;
  • prin e-mail, la adresa marketing@cez.ro;

direct, la orice Centru de Relatii cu Clientii CEZ.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn