Premiul de suflet pentru voluntarii CEZ!

072b030ba126b2f4b2374f342be9ed44

Grupul CEZ in Romania a fost premiat pentru al doilea an consecutiv de juriul Galei Romanian CSR Awards. De aceasta data, premiul este acordat pentru aportul adus de voluntarii CEZ asupra calitatii vietii a 250 de varstnici din Centrul de Ingrijire si Asistenta Pitesti.

Cum am inceput

Proiectul demn de premiul acordat in cadrul Galei Romanian CSR Awards, la categoria Pateneriat Intersectorial, a pornit in luna mai a anului trecut cand Grupul CEZ in Romania s-a alaturat proiectului “Niciodata singur – Prietenii varstnicilor”, derulat de ONG-ul cu acelasi nume, din dorinta de a produce un impact pozitiv in viata seniorilor comunitatii in care activeaza.

Pentru voluntarii CEZ, acest premiu intareste imboldul de a sustine seniorii comunitatii in depasirea greutatilor varstei alaturi de prieteni.

Numarul in crestere a varstnicilor singuri din Romania, in particular in Pitesti, a determinat implicarea a 35 de voluntari ai companiei in activitati menite sa ofere alinare, buna stare si bucurie celor 250 de seniori din Centrul de Ingrijire si Asistenta Pitesti, cartierul Gavana.

Voluntari implicati si pregatiti

Incepand cu luna aprilie, am reluat activitatile la caminul Gavana. Anul acesta ne vom îndrepta atenția atat catre varstnicii din camin, cat si catre varstnicii din comunitatea locala care locuiesc singuri. Totodata, pe langa vizitele obisnuite, vom organiza si cateva evenimente in jurul sarbatorilor si a campaniilor din decursul anului: excursii, Ziua Varsnicilor, Sfantul Nicolae, Mos Craciun etc.

Pentru ca ne dorim sa extindem acest proiect si sa ajutam si varstnicii singuri din comunitatea locala, avem nevoie si de ajutorul vostru. Pentru a va alatura acestei initiative, puteti sa transmiteti un e-mail la adresa office@niciodatasingur.ro.

Va asteptam sa deveniti voluntar al proiectului „Niciodata Singur” si impreuna sa daruim batraneti mai frumoase!

Despre Gala Romanian CSR Awards

Gala de Premiere “Romanian CSR Awards” este un proiect amplu ce urmareste sa aduca un plus de vizibilitate celor mai bune actiuni de CSR, contribuind astfel la o mai buna cunoastere a domeniului Responsabilitatii Sociale in Romania. Aflat la a cincea editie, evenimentul a inregistrat un numar record de inscrieri – respectiv 124 de proiecte de responsabilitate sociala. Acestea au fost implementate pe parcursul anului 2016, de catre 78 de companii.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn