oferta de gaze naturale

Alege oferta de gaze naturale care te avantajeaza

John Ruskin spunea odata: “Calitatea nu este niciodata un accident, ci rezultatul unui efort inteligent”.

Cu totii cautam sa ne imbunatatim calitatea vietii, iar acesta poate insemna o multitudine de lucruri. Poate insemna o locuinta calda, primitoare, utilata cu toate aparatele de care avem nevoie si cu o temperatura optima, dar si linistea psihica de a sti ca pentru furnizarea utilitatilor si serviciilor de care avem nevoie, am ales companii de incredere pe mana carora suntem in siguranta.

Serviciile oferite consumatorilor casnici de gaze naturale: intre dorinte si realitate

Una dintre formele de energie care sta la baza confortului caminului nostru este reprezentata de gazele naturale, iar pentru un serviciu atat de important este esential sa avem un parteneriat cu un furnizor de incredere si stabil.
Acesta trebuie sa ne ofere siguranta ca, in orice moment, ne poate oferi serviciile de care avem nevoie si ca, in cazul in care apare o problema, da dovada de promptitudine in solutionarea acesteia.

Este bine sa alegi un furnizor de gaze naturale de care sa fii multumit si care sa iti ofere aceasta siguranta. In cazul in care lucrurile nu stau in acest fel, cel mai bun lucru pe care il ai de facut este sa cercetezi optiunile pe care le ai si, dupa documentare riguroasa, sa iti alegi alt furnizor de gaze naturale.

Alege sa iti schimbi compania care iti furnizeaza gaze naturale cu una care iti ofera servicii de calitate premium la un pret accesibil pentru tine.
Daca te hotarasti sa iti schimbi furnizorul cu unul mai stabil, mai bine pregatit si mai de incredere nu inseamna ca vei avea facturi mai mari. Din contra, este posibil ca noul furnizor, pe langa serviciile de calitate si suport, sa te surprinda si cu oferte foarte avantajoase.

Oferta Cez Gaz Optim Plus iti ofera cel mai prietenos pret de pe piata

Este bine sa intelegem importanta alegerii unui furnizor de gaze naturale de care sa fim multumiti, cu care sa avem un parteneriat stabil, transparent, bazat pe incredere si calitate a serviciilor.

CEZ Vanzare are ca principal scop satisfactia nevoilor clientilor aflati in portofoliul sau precum si asigurarea unor servicii de inalta calitate.

Toate aceste beneficii si servicii nu trebuie sa vina in schimbul unor preturi foarte mari, ci din contra.
Odata cu liberalizarea pietei de gaze naturale, CEZ Vanzare vine in intampinarea clientilor casnici cu preturi ale gazelor naturale mai mici chiar si decat cele reglementate si mai avantajoase decat cele ale oricarui competitor.

Este vorba despre oferta CEZ Gaz Optim Plus care ofera clientilor gaze naturale la pretul de 77 lei/KWh si un abonament de 0.4 lei/zi, facturabil doar 6 luni pe an.
Poti gasi la un singur furnizor de gaze naturale atat suport si servicii de calitate cat si preturi extrem de avantajoase, cele mai bune de pe piata.

Alege varianta de oferta gaze naturale potrivita, in functie de nevoile tale actuale si de perspectiva pentru viitor.

Daca exista posibilitatea ca furnizorul actual de gaze naturale sa nu iti indeplineasca asteptarile, acest lucru nu trebuie sa continue in acest fel. Fiecare consumator de gaze naturale este liber sa isi schimbe furnizorul actual si sa isi aleaga o companie care sa ii indeplineasca asteptarile legate de calitate a serviciilor, transparenta, siguranta si confort.

Schimbarea furnizorului de gaze naturale nu este un procedeu foarte complicat si se realizeaza in maxim 21 de zile lucratoare de la data la care s-a depus solicitarea.

Nu trebuie sa iti fie teama de alegerea pe care o faci, intrucat optiunile exista intotdeauna.

Poti sa te muti la o alta companie, iar daca nu esti multumit de colaborarea cu aceasta, poti sa revii la furnizorul de gaze naturale de la care ai plecat sau sa inchei un contract cu o alta firma concurenta. Acest lucru e posibil pentru ca discutam despre o piata libera si exista mai multi jucatori pe piata de profil.

Nu lasa ideea conform careia este riscant sa iti schimbi furnizorul de gaze naturale sa te impiedice sa iei decizia favorabila pentru tine.

In cazul in care exista lucruri care ne nemultumesc, schimbarea trebuie sa porneasca de la noi si suntem responsabili sa cautam cele mai avantajoase servicii pentru noi insine.

Ce beneficii ai daca devii client CEZ Vanzare?

Alaturi de CEZ Vanzare te vei bucura de toate beneficiile pe care ti le ofera un parteneriat cu o companie cu o experienta de 15 ani pe piata de energie din Romania, solida, cu expertiza in domeniul in care activeaza si cu un portofoliu de clienti impresionant.

Toate aceste caracteristici, dar si multe altele au facut ca CEZ Vanzare sa fie principalul furnizor de energie electrica si gaze naturale din Sud-Vestul Romaniei crescandu-si cota de piata si punctual in alte zone din Romania. Alegand sa faci parte din clientii CEZ Vanzare vei avea siguranta ca nevoile tale vor fi indeplinite si ca de fiecare data cand vei semnala o situatie ce necesita rezolvare, o echipa prompta iti va sta la dispozitie pentru solutionare.

Pe langa cel mai mic pret de pe piata al gazelor naturale, la CEZ Vanzare poti beneficia de urmatoarele facilitati:

  • Serviciu gratuit de transmitere a facturilor;
  • Termen de 15  zile calendaristice pentru plata, de la data emiterii facturii;
  • Optiunea de plata online si de primire a facturii in format electronic;
  • Acces simplu si rapid la informatiile despre contractul tau, istoric facturi, consum, plati, inregistrarea indexului, oferte noi si alte informatii utile, in contul My CEZ;          
  • Suport permanent in Centrele de Relatii cu Clientii si la Info Linia CEZ – 0251 929;
  • Webchat in care poti comunica in timp real cu un consultant CEZ, disponibil pe www.cezinfo.ro

Aici, la CEZ Vanzare, grijile tale sunt in mana specialistilor companiei

Daca te vei decide sa cercetezi ofertele de pe piata, vei vedea, analizand ofertele noastre de gaze naturale, ca nu doar ca pretul gazelor naturale este mai mic, dar si ca tarifele reglementate care se adauga acestuia sunt foarte avantajoase.

Te invitam sa te informez si sa analizezi ofertele disponibile pe www.cezinfo.ro si pe www.cez.ro si sa alegi oferta pe care o consideri potrivita pentru tine.

Daca ai nevoie de ajutor in a lua o decizie sau daca ai nevoie de cateva detalii suplimentare, specialistii nostri iti stau la dispozitie telefonic, la Info Linia CEZ: 0251 929, numar cu tarif normal, disponibil zilnic, intre orele 08:00 – 20:00, pe e-mail la adresa cez_crc@cez.ro sau pe whebchat-ul disponibil pe site.

Dupa ce ai ales oferta care ti se potriveste, acceptarea ei se realizeaza la fel de simplu, online sau deplasandu-te in unul din Centrele de Relatii cu Clientii CEZ Vanzare.

Daca alegi sa beneficiezi de oferta CEZ Gaz Optim Plus, trebuie sa mai stii ca pretul gazelor naturale este fix, pe o perioada de 3 luni de la data incheierii contractului, cu posibilitatea de modificare ulterioara in functie de evolutia pietei, contractul se incheie pe o perioada nedeterminata si ca oferta este disponibila in judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman, Valcea, Bucuresti, Ilfov si in localitatile Timisoara si Iasi.

Cu totii ne dorim de la un furnizor de gaze naturale o colaborare bazata pe transparenta, pe solutii bine adaptate nevoilor consumatorului, pe promptitudine si calitate maxima.

Alege sa inchei contract cu o companie care te respecta in calitate de client si care este in permanenta preocupata sa iti ofere cele mai bune servicii si siguranta, pentru ca tu sa te poti bucura de lucrurile care conteaza cu adevarat!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn