fbd7939d674997cdb4692d34de8633c4

Intra in ritmul Maratonului Olteniei, 26-27 august!

In perioada 26- 27 august 2017 se va desfasura a 5-a editie a Maratonului Olteniei pentru toti pasionatii de sport cu energie pentru bine. Afla motivele pentru care merita sa te inscrii si cauza sociala pe care o sustinem anul acesta pe www.maratonuloltenei.ro.

Principalul motiv pentru care participantii aleg sa faca parte din aceasta competitie, este posibilitatea de a contribui la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina din Valcea cu echipamente moderne. Contravaloarea taxelor de inscriere, a donatiilor individuale si a contributiilor sponsorilor evenimentului vor fi directionate integral pentru aceasta cauza sociala.

Persoanele care se inscriu la Maratonul Olteniei pot alege intre probele de Trail Running si MTB Cross-country. In prima zi a competitiei, 26 august, sportivii pot parcurge doua trasee de MTB, atat unul scurt (33 km, 4 ore timp limita de concurs, cu o diferenta de nivel de +930 m), cat si unul lung (51 km, 6 ore timp limita de concurs, cu o diferenta de nivel de +1530 m). A doua zi de concurs va oferi doua variante de traseu de Train Running: traseul scurt, de cros (10,5 km, 4 ore timp limita de concurs, cu o diferenta de nivel de +300 m) si traseul lung, de semimaraton (21,5 km, 4 ore timp limita de concurs, cu o diferenta de nivel de +600 m).

Pe langa oportunitatea de a sustine modernizarea Centrului de Transfuzie, Maratonul Olteniei reprezinta un prilej de a intra intr-o competitie cu tine insuti, pentru a-ti testa limitele si anduranta intr-un cadru natural impresionant, plin de curiozitati.

Mai multe detalii despre eveniment, dar si despre inscrieri puteti gasi pe www.maratonulolteniei.ro

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn