În sprijinul clienților casnici și noncasnici este CEZ Vânzare, principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul României, care oferă produse de energie electrică și gaze naturale, aliniate nevoilor lor actuale.

Pentru CEZ Vânzare satisfacția clienților primează, de aceea, prioritatea sa este să ofere acestora o experiență completă și relevantă pentru nevoile lor. CEZ Vânzare furnizează soluții sigure și eficiente pentru nevoile fiecărui client și se concentrează pe asigurarea unor servicii de calitate. Așadar, furnizorul de energie electrica CEZ Vânzare a dezvoltat un portofoliu de servicii adaptat cerințelor din prezent ale clienților. 

CEZ Vânzare își dorește să creeze o relație de încredere și de durată cu fiecare dintre clienții săi, prin oferirea soluțiilor optime și aliniate nevoilor acestora. Prin urmare, CEZ Vânzare se angajează să ofere servicii de înaltă calitate și sprijin constant pentru clienți, indiferent de problemele pe care le întâmpină. 

Printre cele mai importante servicii puse la dispoziție de furnizorul de energie electrica CEZ Vânzare menționăm:

Aplicația MyCEZ

O soluție care aduce multiple beneficii clienților este aplicația My CEZ, care conține toate informațiile referitoare la contractul de energie electrică și gaze naturale. Prin intermediul acestei aplicații, fiecare client este informat cu privire la facturile sale, contract, plăți, oferte și alte informații relevante. De asemenea, aplicația facilitează transmiterea indexului în mod rapid și simplu.

E-factura

E-factura este un serviciu oferit clienților CEZ Vânzare și are ca scop transmiterea-recepția  facturii de energie electrică sau gaze naturale, imediat ce ea este emisă prin intermediul unei adrese de e-mail.

E-factura CEZ Vânzare este un serviciu care furnizează clienților mai multe beneficii, printre cele mai importante fiind:

Important de menționat este faptul că acest serviciu este gratuit. CEZ Vânzare nu percepe niciun cost la factură pentru acest serviciu.

Serviciul de relații cu clienții

CEZ Vânzare dorește să mențină o relație transparentă și de durată cu clienții săi, de aceea, pune la dispoziția acestora serviciul de asistență specializată, de luni până vineri (între 08:00-20:00), pentru informații comerciale și non-stop pentru deranjamente. Astfel, clienții vor putea să obțină rapid răspunsuri și soluții la problemele întâmpinate.

Serviciul de autocitire CEZ Vânzare

Poate fi accesat ușor cu ajutorul contului My CEZ – pe web www.mycez.ro sau direct din aplicația pentru dispozitivele mobile My CEZ disponibila in App Store sau Google Play, optiunea Index.

De asemenea, transmiterea indexului autocitit oferă clienților posibilitatea de a-și urmări consumul în timp real. Astfel, pot lua măsuri de reducere a consumului de energie în cazul în care acesta este prea mare. 

Posibilități variate în privința modului de plată

CEZ Vânzare oferă clienților numeroase opțiuni pentru plata facturilor, astfel că aceștia pot alege varianta care li se potrivește cel mai bine. Printre variante menționăm: prin contul de client My CEZ, Internet/mobile banking, Transfer bancar, Debit Direct. Cea mai accesibilă metodă de plată este cea online, cu ajutorul aplicației My CEZ.

My CEZ poate fi accesat: 

Serviciul de rezervare online

CEZ Vânzare pune la dispoziție sistemul de rezervare online, prin intermediul căruia clienții pot alege ziua și ora când se pot prezenta în Centrele de relații cu clienții CEZ, din reședințele de județ.

Astfel, clienții vor primi consultanță în materie de oferte, servicii și alte aspecte de interes pentru aceștia.

Concluzii

Furnizorul de energie electrica CEZ Vânzare pune la dispoziția clienților săi produse de energie electrică și gaze naturale, adaptate nevoilor și așteptărilor acestora. De asemenea, în beneficiul clienților, CEZ Vânzare a conceput multiple servicii adaptate cerințelor actuale ale acestora. Concret, prin intermediul lor, clienții vor salva timp și energie, soluționându-și totodată problemele într-un mod sigur și eficient.

Pe www.cezinfo.ro, clienții regăsesc informații utile despre plafonarea prețurilor la energie electrică și chiar un manual de eficiență energetică, cu sfaturi utile privind maniera sigură de optimizare a consumului de energie.