a3f390d88e4c41f2747bfa2f1b5f87db

Faceti cunostinta cu Energix si Calorix, specialisti in energie si gaze naturale

Personajele simpatice care intruchipeaza energia electrica si gazul natural raspund de acum la Energix si Calorix.

Cele doua personaje cu personalitati bine conturate, care intruchipeaza energia electrica si gazul natural, au primit nume si isi continua misiunea de a aduce oferte si surprize placute clientilor CEZ Vanzare. Energix si-a primit numele datorita caracteristicilor sale (tanar, energic, vesel si curios), iar Calorix, a fost botezat prin prisma calitatilor de care da dovada (intelept, atotstiutor, foarte puternic si priceput).

Cei doi se completeaza de minune si fara ei nu am fi putut sa conturam si sa insufletim atat de usor mesajele transmise in campania dedicata portofoliului nostru de produse, desfasurata la nivel national pe micile ecrane, YouTube si Facebook.

Si pentru ca cele doua caractere au facut treaba buna, am decis ca merita sa primeasca nume potrivite, in acord cu personalitatea lor, printr-un concurs al ideilor creative, desfasurat pe grupul de Facebook al angajatilor CEZ.

Putem spune ca in urma acestui concurs castigatorii de drept sunt simpaticele noastre personaje: faceti cunostinta cu Energix si Calorix, specialistii in energie si gaze naturale.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn