Trecerea de la factura tradițională, tipărită pe hârtie, la factura electronică sau E-factura, este un pas esențial în direcția digitalizării și protejării mediului înconjurător. Dar de ce este atât de importantă această tranziție?

Ori de câte ori optăm pentru E-factura, contribuim la economisirea resurselor naturale, reducând consumul de hârtie și energia necesară pentru tipărire și transport. În același timp, E-factura ne oferă eficiență și comoditate, facilitând accesul rapid și ușor la facturile noastre de energie, ajutându-ne să monitorizăm consumul și să gestionăm mai bine bugetul familiei.

Dar, cel mai important, tranziția la factura electronică are un impact semnificativ asupra mediului înconjurător, contribuind la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea resurselor naturale ale planetei noastre.

E-factura – Un serviciu creat special pentru clienții CEZ Vânzare

E-factura CEZ Vânzare reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru clienți. Acest serviciu a fost creat pentru a simplifica și a aduce mai mult confort în gestionarea facturilor de energie electrică și gaze naturale. 

Practic, este garantat procesul de transmitere și primire a facturii curente în versiune digitală, prin intermediul adresei de e-mail.

Este esențial ca, în procesul de activare E-factura CEZ Vânzare, clientul să furnizeze o adresă de e-mail validă și corectă. Adresa de e-mail reprezintă legătura principală de comunicare între client și furnizor în ceea ce privește transmiterea facturilor electronice. 

Astfel, în contextul în care adresa de e-mail furnizată este incompletă sau greșită, furnizorul nu poate garanta livrarea corectă a facturilor către destinatar, punând responsabilitatea corectării adresei în sarcina clientului.

Este important să menționăm că facturile electronice sunt protejate prin măsuri de securitate avansate. Acest lucru înseamnă că informațiile sunt protejate. Aveți posibilitatea de a stoca facturile electronice într-un mediu digital sigur și de a le accesa oricând doriți.

De ce ar trebui să optați pentru primirea facturilor prin e-mail?

Ei bine, există numeroase motive pentru care acest serviciu este benefic pentru dumneavoastră.

Iată câteva dintre avantajele de care puteți beneficia:

Cum puteți activa E-factura din aplicația My CEZ?

Activarea E-factura în aplicația My CEZ este un proces simplu și eficient, care vă permite să gestionați mai ușor și mai comod facturile de energie electrică și gaze naturale. Iată pașii esențiali pe care trebuie să îi urmați:

1. Accesați aplicația My CEZ de pe dispozitivul dvs. mobil sau de pe computer;

2. Selectați opțiunea “Alege E-factura”, după autentificare;

3. Faceți click pe butonul “Activează / Dezactivează”;

4. Activați E-factura pentru fiecare cod de client – În funcție de situația dvs., puteți avea mai multe coduri de client pentru diferitele servicii. Asigurați-vă că activați E-factura pentru fiecare cod de client pe care doriți să îl gestionați electronic.

5. Confirmați link-ul de activare primit pe e-mail.

Urmând acești pași simpli, veți avea controlul asupra facturilor dumneavoastră de energie, într-un mod mai eficient și ecologic.

Alegeți natura cu E-factura! 

Factura electronică reprezintă un pas important către viitorul digital și sustenabil. Cu beneficiile sale evidente în ceea ce privește confortul, accesul la informații, protecția mediului și securitatea datelor, aceasta oferă clienților CEZ Vânzare o soluție modernă și convenabilă pentru gestionarea facturilor lor de energie electrică și gaze naturale. 

Este un exemplu relevant al modului în care tehnologia aduce beneficii semnificative în viața de zi cu zi a oamenilor.

Alegerea furnizorului CEZ Vânzare reprezintă un pas către un parteneriat de încredere, cu servicii personalizate și moderne, menit să satisfacă pe deplin nevoile clienților și să construiască o relație solidă pe termen lung.

CEZ Vânzare se angajează să ofere clienților săi cea mai bună experiență în gestionarea energiei, furnizând calitate, eficiență și sprijin constant în toate aspectele legate de relația contractuală cu acesta.