semineu

Cum sa alegi semineul electric perfect pentru casa ta

In esenta, un semineu electric este o sursa de caldura care imita aspectul unui semineu traditional, ce poate fi foarte usor controlat cu ajutorul unui simplu termostat sau al unei telecomenzi. De regula, acestea folosesc un ecran LED pentru a afisa si a reproduce acel efect de flacara. Ce ne place cel mai mult la aceste seminee electrice este ca pot fi folosite cu sau fara caldura si sunt minunate in crearea unui aspect confortabil al casei, fara incalzire suplimentara. Mai mult de atat, sunt excelente pentru incalzirea unei singure camere si astfel poti economisi intr-un mod inteligent.

Semineul electric tipic poate fi de trei tipuri:

Semineul electric cu ventilator

Principiul sau de functionare este cat se poate de simplu – se aseamana destul de mult cu un uscator de par, avand un ventilator care produce aer ce trece printre elementele incalzite, urmand ca aerul cald rezultat sa se raspandeasca in intreaga incapere.

Semineul electric cu infrarosu

Spre deosebire de semineul cu ventilator, cel cu infrarosu nu foloseste elemente care se incalzesc, ci se foloseste de focarul electric cu infrarosu. Lumina infrarosie nu incalzeste aerul, ci obiectele cu care ia contact, urmand ca acele obiecte sa radieze caldura in incapere. De obicei, semineul electric cu focar infrarosu lasa mai multa umiditate in aer. In afara de semineu, toate celelalte obiecte au o temperatura potrivita, astfel incat orice membru al familiei si chiar animalul de companie se pot apropia de acesta.

Semineul electric de perete

Semineele electrice de perete functioneaza la fel ca orice alt semineu electric, singura diferenta fiind locul unde poate fi pozitionat. Sunt renumite pentru aspectul modern pe care il ofera casei, fiind foarte similare cu televizoarele ce folosesc un suport TV pentru perete.

Semineele electrice dispun de o varietate de functii care ofera un consum mai mic de energie electrica si un grad ridicat de confort:

  • Posibilitatea de a folosi exclusiv efectul 3D cu flacara
  • Termostat ajustabil
  • Reglarea vitezei de miscare a efectului 3D
  • Control digital de la distanta
  • Reglarea intensitatii luminoase
  • Portabilitatea
  • Suprafata rece la atingere

 

Protectie impotriva supraincalzirii.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn