Cu CEZ CONFORT rezolvi rapid situatii neprevazute de #Acasa!
CEZ Vanzare vine in intampinarea nevoilor casei tale cu cel mai nou produs de energie electrica: CEZ Confort. Acesta iti permite sa beneficiezi de serviciile unui specialist, care sa iti ofere sprijin atunci cand apar incidente neprevazute in locuinta ta.

Categoriile de profesionisti si de servicii tehnice la care ai acces cu ajutorul noului CEZ Confort sunt:

  • Electricieni – pentru avarii ale instalatiei electrice (prize, corpuri fixe de iluminat, scurtcircuit, tablou electric etc.);
  • Instalatori – pentru avarii la instalatia sanitara de apa curenta (baterii de chiuveta si sisteme de scurgere, spargerea, infundarea sau craparea conductelor de apa, robineti defecti)
  • Servicii de termoficare: avarii la sistemul de incalzire din interiorul locuintei** (calorifere, robineti, conducte de alimentare sparte, care provoaca infiltratii sau inundatii, conducte infundate);
  • Lacatusi / tamplari - pentru situatii de urgenta: pierderea / furtul cheilor, blocarea incuietorilor, avarii ale tamplariei.

Abonamentul la energie electrica cu servicii incluse de asistenta de urgenta pentru casa este oferit sub forma a doua extraoptiuni:

CEZ Confort Simplu

0,35 lei / zi
  • Asistenta tehnica de urgenta pentru casa – servicii oferite de un electrician sau instalator

CEZ Confort Plus

0,45 lei / zi
  • Asistenta tehnica de urgenta pentru casa – servicii oferite de un electrician, instalator, lacatus sau servicii de termoficare
Începând de la 0,209 lei / kWh Pretul energiei electrice (fara taxe)
12 luni Perioada de valabilitate a ofertei de pret
nelimitata Perioada contractuala

Note:
CEZ Confort include maximum 5 interventii / an cu un plafon / interventie de 450 lei, dar nu mai mult de 1.100 lei / an.
CEZ Confort acopera avariile care apar in urma unui incident neprevazut in interiorul locuintei si nu acopera serviciile de mentenanta, intretinere sau revizii periodice, limitandu-se, de asemenea, la utilitatile din interiorul locuintei, fara a acoperi retele comune sau din afara imobilului.

 

Produsul CEZ Confort face parte din campania integrată de comunicare #eusuntAcasă, iar spotul îl puteți viziona și pe canalele de social media ale companiei (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube).

Afla mai multe informatii despre CEZ Confort pe:

Centrele de Relatii cu Clientii CEZ

 


ARTICOLE SIMILARE
5 TRUCURI PENTRU A REDUCE CONSUMUL DE ENERGIE IN SUFRAGERIA TA, LOCUL DE INTALNIRE PENTRU INTREAGA FAMILIE

Te invitam sa afli cum iti poti reduce factura la energie prin aplicarea treptata a unor pasi prin care familia ta sa scape de practicile risipitoare de energie.

 

5 MITURI DESPRE INCARCAREA TELEFONULUI MOBIL

Odata cu era telefoanelor destepte si a internetului pe mobil, o situatie cu care ne confruntam cu totii este faptul ca ramanem fara baterie, cateodata in situatii total nepotrivite.