CEZ Verde banners with title.1920x1080 compressor

Produsul de energie 100% regenerabila

Preferi solutiile eficiente energetic? Te orientezi catre alternativele mai putin poluante, reciclezi?

Alege sa consumi doar energie regenerabila!

Cu CEZ Verde, toti cei care isi propun sa protejeze natura si cauta solutii pentru reducerea amprentei lor asupra mediului, au posibilitatea de a consuma 100% energie regenerabila. Alatura-te si tu generatiei verzi sprijinita de CEZ Vanzare!

Cum #SchimbiPeVerde?

Furnizorul de energie electrica si gaze naturale CEZ Vanzare a lansat anul acesta, la nivel national produsul CEZ Verde, destinat atat clientilor casnici, cat si companiilor.

Poti opta simplu si rapid pentru CEZ Verde, produs cu 100% energie regenerabilă:

De unde vine energia ta verde?

Energia aferenta produsului CEZ Verde provine integral din cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, detinut de Grupul CEZ in Dobrogea, cu o putere totala instalata de 600 MW.

Cifrele verzi ale parcului eolian CEZ:

  • turbina eoliana are o inaltime de 100 de metri, fiind realizata din otel si fibra de sticla – de aici se poate admira unul din cele mai frumoase si inedite peisaje;​
  • productia medie anuala a unei turbine eoliene este de aproximativ 6 GWh, echivalentul unui consum anual de energie electrica a 3.000 de gospodarii;
  • viteza medie anuală a vantului este de 6 m/s;
  • productia maximă de energie la nivelul anului 2018 a fost de 145 Gwh lunar si 12 GWh zilnic;
  • parcul eolian CEZ a gazduit in luna mai 2019 o experienta la nivel mondial: primul DJ care a mixat pe o turbina eoliana;
  • zona CEZ din cadrul Festivalului Neversea 2019 a fost alimentata exclusiv cu energia regenerabila produsa in parcul eolian in perioada evenimentului,

#SchimbaPeVerde este indemnul care va transforma in membrii generatiei verzi iar CEZ Vanzare este partenerul de lunga durata alaturi de care va puteti bucura de beneficiile energiei electrice produse in cel mai mare parc eolian de pe uscat din Europa.

Cine mai este alaturi de tine in drumul catre un viitor verde?

Conform studiului „Perceptia romanilor despre un viitor «verde»1”, initiat de Grupul CEZ in Romania, peste jumatate dintre respondenti (62,72%) dintre romani incearca sa aiba un impact pozitiv asupra mediului prin actiunile lor de zi cu zi. Dintre romanii care sunt responsabili fata de mediu, 7 din 10 au grija sa nu arunce gunoaie in spatii nepermise, 6 din 10 recicleaza selectiv gunoiul, iar peste 2 din 10 incearca sa reduca consumul de apa si energie.

Potrivit unui studiu realizat de agentia Reveal Marketing Research2 pentru Grupul CEZ in Romania, 75% dintre respondentii persoane juridice, respectiv 59% dintre persoanele fizice, asociaza energia verde cu un produs oferit de furnizorii de energie electrica.


1 Studiul a fost derulat in perioada 2-6 mai 2019 pe platforma ivox.ro, pe un esantion de 1368 respondeti din mediul urban, reprezentativi din punct de vedere statistic. 2 Rezultatele se bazeaza pe un studiu de piata realizat in perioada 1.06 – 17.06 pe un esantion de 1800 respondenti si 750 companii, cu metodologia CAWI (Computer Assisted Web Interview). Indicatorii masurati in evaluarea conceptului “Energie verde” sunt: atractivitate generala, utilitatea serviciului, intentia de achizitie a acestuia, precum si bariere si beneficii percepute.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn