43ec517d68b6edd3015b3edc9a11367b

CEZ Vanzare lanseaza oferta dedicata antreprenorilor din industria lemnului

CEZ Vanzare, furnizorul de energie electrica si gaze naturale pentru 1,4 milioane de utilizatori din Romania, anunta o noua oferta personalizata, dedicata, de aceasta data, agentilor economici din industria lemnului. Astfel, producatorii de mobilier si cei care lucreaza cu materiale lemnoase pot opta, in perioada 1-30 septembrie, pentru oferta cu discount de pana la 10% la serviciile de furnizare energie electrica si gaze naturale.

Sub sloganul “Parteneriatele de succes sunt sursa noastra de energie”, compania isi propune prin aceasta initiativa sa sustina profesionistii din domeniu atat cu preturi speciale, cat si cu sfaturi de eficientizare a resurselor. Cei interesati sunt invitati sa acceseze pagina dedicata – www.cezinfo.ro/lemn, unde pot opta sa fie contactati de catre un reprezentant CEZ Vanzare.

Mai mult, antreprenorii din industria lemnului isi pot da intalnire cu echipa CEZ Vanzare si cu simpaticele mascote, Energix si Calorix, ce simbolizeaza energia electrica si gazele naturale, in cadrul targului BIFE – SIM 2017, desfasurat, in intervalul 13-17 septembrie, in Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti.

Cei ce nu pot ajunge la BIFE – SIM pot afla mai multe despre aceasta campanie pe  www.cezinfo.ro/lemn sau:

  • la Info Linia CEZ, apeland numarul unic 0251 929, numar cu tarif normal in reteaua nationala, disponibil pentru informatii comerciale, in intervalul 08:00 – 20:00;
  • prin e-mail, la adresa marketing@cez.ro;
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn