CEZ Vanzare a lansat oferta dedicata producatorilor de vinuri

fc490ca45c00b1249bbe3554a4fdf6fb

In cadrul celei de-a doua editii a Festivalului RO-Wine, desfasurat in perioada 20 – 21 mai 2017 in Bucuresti, la Fratelli Studios, CEZ Vanzare a lansat o oferta speciala la energie electrica si gaze naturale dedicata vinificatorilor autohtoni prezenti la eveniment.

Cu oferta CEZ Vanzare, companiile romanesti din industria vinului pot beneficia de o reducere a facturii la energie electrica si gaze naturale. Aceasta poate fi accesata pana pe 20 iunie 2017 si poate fi solicitata prin intermediul site-ului www.cezinfo.ro/vin, completand formularul de aici.

CEZ Vanzare a lansat oferta dedicata producatorilor de vinuri

Participantii la festival au avut ocazia sa afle mai multe informatii despre oferta la standul CEZ Vanzare, care a atras pe parcursul celor doua zile peste 2.000 de pasionati ai industriei vinului, dintre care si nume sonore din televiziune sau sport. De asemenea, in prima zi a festivalului, o parte dintre clientii CEZ Vanzare a participat la lansarea celui de-al doilea volum al ghidului The Wine Book of Romania si la turul dedicat al festivalului, in compania Marinelei Vasilica Ardelean, critic de vin si autor al cartii The Wine Book of Romania.

RO-Wine – The Wine Festival of Romania – reuneste vinurile de top romanesti, cunoscute in intreaga lume, cu sortimente internationale de prestigiu. Participantii au avut ocazia sa deguste peste 350 de vinuri atent selectionate, de la 50 de producatori autohtoni si internationali, de pe trei continente.

CEZ Vanzare a lansat oferta dedicata producatorilor de vinuri

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn