cez vanzare energie verde

CEZ Romania incurajeaza mobilitatea verde

Statii de incarcare

Doua statii de incarcare electrica stau la dispozitia clientilor si colaboratorilor nostri in parcarile sediilor CEZ din Craiova si Pitesti. 
In primele doua luni ale anului 2016, in cele doua statii au fost incarcate gratuit patru automobile full-electric sau hybrid. Astfel, am pus la dispozitia clientilor nostri aproximativ 200 kWh, de aceea ii incurajam in continuare pe utilizatorii de masini electrice sa ne viziteze pentru un plin de energie. 

Flota auto

Totodata, flota auto a companiei s-a imbogatit cu doua automobile electrice, unul full-electric (Renault Zoe ZE) si unul hybrid Plug-In (Toyota Prius). In cadrul proiectului Electric Carpoling, angajatii CEZ din Craiova si Pitesti au testat deja aceste automobile si s-au declarat incantati sa poata da o mana de ajutor pentru protectia mediului inconjurator. 

Suntem bucurosi sa anuntam ca Proiectul Electric Carpooling pentru angajatii CEZ Romania a fost premiat, cu locul al II-lea, in categoria Campanie interna de CSR la Gala Romanian CSR Awards, in aprilie 2016. Aflat la cea de-a patra editie, evenimentul a aliniat la start 116 proiecte sustinute de peste 70 dintre cele mai importante companii care au derulat actiuni de resposabilitate socială anul trecut.

Competitia Romanian CSR Awards – editia 2016 si-a propus sa aduca in prim-planul opiniei publice si sa puna in valoare actiunile de CSR ale companiilor din România, acordand premii acelor proiecte, produse sau programe care au dus la imbunatatirea si chiar schimbarea in bine, pe termen lung, a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor din tara noastra.

Despre masinile electrice

6 lucruri pe care e bine sa le stiti despre masinile electrice:

  • O incarcare completa a automobilului electric ofera o autonomie a bateriei de ≈100 -130 de km, dar generatiile viitoare de vehicule de acest gen vor putea parcurge distante mai mari.
  • Masinile electrice sunt recomandate pentru deplasari urbane si interurbane in limita numarului de kilometri mentionat.
  • Au un demaraj foarte rapid, iar depasirile se fac cu usurinta multumita cuplului disponibil integral instantaneu in modul electric.
  • Sunt usor de condus datorita transmisiei automate cu care sunt dotate.
  • Costurile de deplasare si cele de intretinere si revizie sunt mici.
  • Din 2015, prin programul Rabla, statul roman ofera ecobonusuri pentru cumparatorii de autovehicule pur electrice in valoare de 20.000 lei si 5.000 lei pentru cei care vor sa achizitioneze masini noi hibrid cu sursa de alimentare externa.

Informatii detaliate legate de procesul de utilizare a statiilor electrice sunt disponibile la receptia cladirilor CEZ din Pitesti – strada Darzu, nr. 1A si Craiova – strada Calea Severinului, nr. 97. 

Urmariti-ne aici si pe pagina dFacebook si nu veti rata informatii noi si multe surprize

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn