812b4ba287f5ee0bc9d43bbf5bbe87fb

“Buna ca painea calda!” – oferta CEZ Vanzare pentru antreprenorii din industria de panificatie

CEZ Vanzare, furnizorul de energie electrica si gaze naturale pentru peste 1,4 milioane de romani din intreaga tara, vine in intampinarea antreprenorilor din industria de panificatie si morarit cu oferte personalizate, specifice nevoilor lor. Astfel, in intervalul 20 ianuarie – 30 martie, agentii economici beneficiaza de oferte speciale, bune ca “painea calda”, prin care isi vor putea reduce facturile de energie electrica si gaze naturale, disponibile pe www.cezinfo.ro/panificatie.

,,CEZ Vanzare gandeste oferte optimizate si solutii profesionale pentru fiecare industrie, pentru ca nevoile si provocarile difera de la un segment de activitate la altul. Sectorul de panificatie si morarit se numara printre segmentele in care sustinem reducerea costurilor de energie electrica si gaze naturale. Oferta noastra sprijina in mod direct competitivitatea producatorului intr-o piata foarte exigenta, iar pe termen mediu si lung obtinem un parteneriat strategic si de incredere cu clientii finali”, declara Cornelia Szabo, Director Executiv CEZ Vanzare.

Pentru a afla mai multe informatii, antreprenorii sunt invitati sa acceseze oferta CEZ Vanzare pe www.cezinfo.ro/panificatie sau sa contacteze reprezentantii companiei pe urmatoarele canale:

  • Info Linia CEZ, numarul unic 0251 929, numar cu tarif normal in reteaua nationala, disponibil in intervalul 08:00 – 20:00 pentru informatii comerciale
  • prin e-mail la adresa cez_crc@cez.ro
  • direct, la orice centru de relatii cu clientii.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn