6 SOLUTII CREATIVE SI SIGURE PENTRU ILUMINAREA DOVLECILOR DE HALLOWEEN

Cea mai infricosatoare sarbatoare din an se apropie cu pasi repezi, iar casa ta este pe cale sa se transforme intr-o poveste cu vrajitoare, fantome, dar mai ales cu dovleci care prind viata.

 

CUM POTI TRANSMITE RAPID UN DERANJAMENT?

CEZ Vanzare a pus la dispozitia clientilor sai o solutie simplificata pentru a anunta un deranjament. Clientii din zona Olteniei au posibilitatea sa inregistreze un deranjament fara a mai intra in contact cu un operator.

 

Reduceri la energie electrica si gaze naturale pentru antreprenorii din industria carnii

CEZ Vanzare vine in intampinarea mediului de afaceri cu o noua oferta, adresata de data aceasta producatorilor din industria produselor din carne. Astfel, in intervalul 1-31 octombrie, antreprenorii care incheie contracte de furnizare cu CEZ Vanzare beneficiaza de un discount de pana la 10% la pretul energiei electrice si al gazelor naturale, pe intreaga perioada contractuala.

 

Reduceri pentru consumatorii din Iași care aleg oferta CEZ Vanzare

Dupa ce in toamna anului 2016, CEZ Vanzare a deschis prima reprezentanta in afara Olteniei, aria sa traditionala de operare, ofertele furnizorului de energie electrica si gaze naturale intra acum si pe piata Iasului.

 

CEZ Vanzare anunta parteneriatul cu FILIT Iasi

Proaspat intrat in capitala Moldovei, CEZ Vanzare anunta parteneriatul cu Festivalul International de Literatura si Traducere (FILIT) Iasi. Ajuns la cea de-a cincea editie, festivalul aduce impreuna scriitori cunoscuti, traducatori, editori, critici literari, reprezentati ai editurilor din Romania si jurnalisti culturali.