CUM SI CAT SA FOLOSESTI ELECTROCASNICELE, CA SA TE BUCURI LA MAXIM DE ELE

Nimic nu ne face viata mai usoara ca aparatele electrocasnice care ne ajuta in numeroase situatii si care sunt, in unele cazuri, indispensabile.

 

INOVATII. INCALTAMINTEA SI IMBRACAMINTEA INTELIGENTA

Nimic nu se pierde, totul se transforma. Dar parca astazi totul trece prin transformari surprinzatoare și rapide, iar incaltamintea si imbracamintea nu fac exceptie.

 

ZMEUL, JUCARIA COPILARIEI, O SURSA NEBANUITA DE ENERGIE

Cand ne gandim la jucarii, ne vin in minte tot felul de amintiri haioase care ne-au oferit momente de DISTRACTIE in copilarie.

 

ROLUL ETICHETELOR ENERGETICE

Etichetele energetice au rolul de a-ti arata unde se situeaza un aparat pe o scara de la A la G, in functie de consumul sau de energie. Clasa A (verde) este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, iar clasa G (rosu), cea mai putin eficienta.

 

CUM NE PREGATIM CASA PENTRU SEZONUL RECE?

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi, iar frigul incearca sa-si faca loc in casele noastre. Suntem constienti ca astazi, in era tehnologiei, aproape orice utilizam in casa noastra functioneaza cu energie electrica sau gaze naturale.

 

5 INVENTII CARE VIN IN AJUTORUL PLANETEI

Astazi nu este Ziua Pamantului, dar cu siguranta ca inventiile de mai jos sunt un prilej de a medita asupra frumusetii planetei si mai ales, asupra eforturilor pe care anumiti oameni le depun constant pentru a imbunatati viata tuturor pamantenilor

 


Citeste mai mult