TU CUM ITI PETRECI SFARSITUL VERII? CONSUMA ENERGIE IN MIJLOCUL NATURII LA MARATONUL OLTENIEI

In 27 si 28 august, la Ramnicu Valcea, in Parcul Zavoi, vom da startul celei de a 4-a editii a Maratonului Olteniei, cu 4 curse deja consacrate de Trail Running si Mountain Bike Cross-Country, curse 4x4 pentru corpul tau.

 

SISTEMELE DE RACIRE - AERUL CONDITIONAT SI VENTILATOARELE

In ultimii ani, ca urmare a schimbarilor climatice, anotimpurile se manifesta diferit pe Glob, dar si in tara noastra, verile devenind din ce in ce mai calde. De aceea, aparatele de aer conditionat (AC) sau ventilatoarele sunt aproape nelipsite din casele noastre, mai ales in mediul urban.

 

CLADIRILE INTELIGENTE TOT MAI APROAPE

Iti propunem sa faci un exercitiu de imaginatie. Nu-ti va fi foarte greu daca te-ai uitat macar la unul sau doua filme Science Fiction.

 

5 TRUCURI PENTRU A REDUCE CONSUMUL DE ENERGIE IN SUFRAGERIA TA, LOCUL DE INTALNIRE PENTRU INTREAGA FAMILIE

Te invitam sa afli cum iti poti reduce factura la energie prin aplicarea treptata a unor pasi prin care familia ta sa scape de practicile risipitoare de energie.

 

TE-AI INTREBAT CAT TIMP CASTIGI PRIN PLATA FACTURILOR ONLINE?

Timpul nu inseamna intotdeauna bani, ci si momente valoroase pentru tine, asa cum alegi sa le petreci. Si pentru ca uneori am vrea sa oprim timpul in loc, credem ca fiecare clipa sau ora conteaza.