IDEI DE ILUMINAT PENTRU A INFRUMUSETA CAMERA COPILULUI TAU

In amenajarea camerei copilului, corpurile de iluminat sunt extrem de importante, atat pentru functionalitatea lor, cat si pentru faptul ca adauga viata incaperii si seteaza tonul decorului.

 

CUM SA ITI REDUCI COSTURILE DE ENERGIE ELECTRICA PE PARCURSUL VERII

Nu e un secret ca zilele de vara pot fi greu de suportat din cauza caldurii sufocante care ne acapareaza casele. De aceea, multi dintre noi folosim excesiv aerul conditionat, ceea ce ne ridica semnificativ costurile cu energia electrica.

 

Biblioteca de Energie, premiata la SABRE Awards 2017

Proiectul lansat de CEZ Vanzare si Rogalski Damaschin Public Relations, Biblioteca de energie, a castigat SABRE Gold Awards EMEA 2017 pentru Regiunea Balcani, in cadrul uneia dintre cele mai valoroase competitii europene de relatii publice.

 

Reduceri de pana la 15% la energie electrica si gaze naturale pentru antreprenorii din HoReCa

CEZ Vanzare, furnizorul traditional de energie electrica si gaze naturale pentru 1,4 milioane de clienti din Romania, vine in intampinarea antreprenorilor din industria HoReCa, printr-o oferta personalizata, adaptata nevoilor lor.

 

Descopera primele imagini de la tura de recunoastere a Maratonului Olteniei 2017

Martin Zmelik, CEO al Grupului CEZ in Romania, impreuna cu invitatii sai, Carmen Bruma, jurnalist TV, Emilian Nedelcu (biciclistul.ro) si Roxana Lupu (adrenallina.ro), au participat la tura de recunoastere a traseului probei MTB cross country, din cadrul Maratonului Olteniei 2017.

 

Faceti cunostinta cu Energix si Calorix, specialisti in energie si gaze naturale

Personajele simpatice care intruchipeaza energia electrica si gazul natural raspund de acum la Energix si Calorix.

 


Citeste mai mult