CEZ VANZARE A LANSAT OFERTA DEDICATA PRODUCATORILOR DE VINURI

In cadrul celei de-a doua editii a Festivalului RO-Wine, desfasurat in perioada 20 - 21 mai 2017 in Bucuresti, la Fratelli Studios, CEZ Vanzare a lansat o oferta speciala la energie electrica si gaze naturale dedicata vinificatorilor autohtoni prezenti la eveniment.

 

Tombola „E-factura iti utileaza casa” iti poate aduce produse de ultima generatie

Nu e o noutate ca tehnologia ne influenteaza din ce in ce mai mult viata si interactiunile cotidiene. Pentru ca traim intr-o epoca in care lucrurile se schimba rapid in jurul nostru, CEZ Vanzare ofera clientilor sai produse de ultima generatie, atunci cand isi optimizeaza modul de a primi factura la electricitate, prin abonarea la factura electronica.

 

CEZ VANZARE SI-A LANSAT PORTOFOLIUL DE PRODUSE LA NIVEL NATIONAL

CEZ Vanzare a lansat prima campanie prin care isi promoveaza produsele din portofoliu la nivel national. Campania este o invitatie adresata clientilor de a patrunde in culisele crearii ofertelor inspirate de nevoile acestora.

 

Produsele de panificatie se pregatesc mai bine si mai repede cu oferta CEZ Vanzare

CEZ Vanzare, furnizorul traditional de energie electrica si gaze naturale din zona Olteniei, a pregatit o oferta potrivita nevoilor companiilor din industria de morarit si panificatie.

 

Doina Vornicu a participat la Gala Doamnelor in Energie

Doamna Doina Vornicu, Director de Operatiuni si Membru al Directoratului - primul manager roman din istoria CEZ care ocupa a doua pozitie ca importanta strategica la nivelul Grupului CEZ Romania - a participat la Gala Doamnelor in Energie, organizata de Focus Energetic, pe 27 martie 2017.

 

Premiul de suflet pentru voluntarii CEZ!

Grupul CEZ in Romania a fost premiat pentru al doilea an consecutiv de juriul Galei Romanian CSR Awards. De aceasta data, premiul este acordat pentru aportul adus de voluntarii CEZ asupra calitatii vietii a 250 de varstnici din Centrul de Ingrijire si Asistenta Pitesti.

 


Citeste mai mult