Cu E-factura CEZ Vanzare salvezi timp si castigi garantat un premiu

Factura electronica aduce pentru clientii CEZ Vanzare care inca nu s-au abonat la E-factura un nou val de premii! Poti castiga telefoane cool, tablete de ultima generatie sau roboti de bucatarie, daca alegi sa primesti factura CEZ pe e-mail, nu adusa acasa de catre postas. Este atat de simplu!

 

AFLA CUM POTI ALEGE BECURILE POTRIVITE PENTRU LOCUINTA TA

Imagineaza-ti lumina stralucitoare dintr-o zi de vara insorita – aceasta nu numai ca iti intensifica starea pozitiva, dar te face sa te simti energizat si pregatit pentru o zi plina.

 

CELE MAI SPECTACULOASE FESTIVALURI INTERNATIONALE ALE LUMINII

Festivalurile de lumini sunt tot mai populare la nivel international. Ele transforma strazi, poduri sau cartiere intregi in imagini spectaculoase, care surprind atat localnicii cat si turistii.

 

Cercetatorii creeaza materiale incredibile care pot absorbi energia exact ca plantele

Cercetatorii sunt cu un pas mai aproape de a crea sticle sau textile din ADN artificial care poate absorbi lumina - ceea ce ar putea imbunatati utilizarea energiei solare prin utilizarea unor noi tipuri de materiale.

 

CUM SA ALEGI SEMINEUL ELECTRIC PERFECT PENTRU CASA TA

In esenta, un semineu electric este o sursa de caldura care imita aspectul unui semineu traditional, ce poate fi foarte usor controlat cu ajutorul unui simplu termostat sau al unei telecomenzi. De regula, acestea folosesc un ecran LED pentru a afisa si a reproduce acel efect de flacara.

 

Iluminat la cerere, pentru un oras olandez

Orasul istoric Helmond din Olanda a lansat Tvilight, un sistem de control al iluminatului care detecteaza miscarea. Acesta este amplasat in diverse zone ale orasului, in combinatie cu o gama larga de tipuri de corpuri de iluminat.

 


Citeste mai mult