CEZ Verde, produsul cu 100% energie regenerabila

Cu CEZ Verde, toti cei care isi propun sa protejeze natura si cauta solutii pentru reducerea amprentei lor asupra mediului, au posibilitatea de a consuma 100% energie regenerabila. Alatura-te si tu generatiei verzi sprijinita de CEZ Vanzare!

 

Propriul tau sistem fotovoltaic, la cheie si fara griji!

Stiai ca iti poti monta propriul sistem fotovoltaic pentru #Acasa cu o finantare de pana la 90% prin Administratia pentru Fondul de Mediu, ceea ce iti poate oferi o independenta energetica partiala si o economie de anuala la factura de energie de pana la 70%?

 

5 gadget-uri care te ajuta sa reduci consumul de energie

Cand vrei sa reduci consumul de energie electrica al casei tale, te gandesti automat la reducerea folosirii anumitor aparate, dar adevarul este ca exista o serie de gadgeturi care, cu foarte putin efort, te pot ajuta sa obtii facturi lunare mai mici, fara a-ti afecta obiceiurile zilnice

 

Lumina naturala de #Acasa si beneficiile folosirii ei intr-o maniera eficienta

O casa luminoasa este extrem de atragatoare din punct de vedere estetic si benefica pentru starea de spirit. Iluminatul natural contribuie la crearea unui mediu cald, primitor, sanatos, care creste nivelul de productivitate.

 

6 sfaturi de eficienta energetica, atunci cand gatesti

Stiai ca bucataria ta ascunde cei mai multi “vampiri energetici” din intreaga locuinta, contribuind la consumul inutil de energie electrica si gaze naturale?

 

Testeaza CEZometrul, aplicatia care te ajuta sa iti masori amprenta asupra economiei

Cu ocazia publicarii primului raport de impact din domeniul energiei electrice, Grupul CEZ in Romania lanseaza CEZometrul, aplicatia online care calculeaza amprenta fiecarui utilizator asupra economiei si societatii.

 


Citeste mai mult