Propriul tau sistem fotovoltaic, la cheie si fara griji!

Stiai ca iti poti monta propriul sistem fotovoltaic pentru #Acasa cu o finantare de pana la 90% prin Administratia pentru Fondul de Mediu, ceea ce iti poate oferi o independenta energetica partiala si o economie de anuala la factura de energie de pana la 70%?

 

5 gadget-uri care te ajuta sa reduci consumul de energie

Cand vrei sa reduci consumul de energie electrica al casei tale, te gandesti automat la reducerea folosirii anumitor aparate, dar adevarul este ca exista o serie de gadgeturi care, cu foarte putin efort, te pot ajuta sa obtii facturi lunare mai mici, fara a-ti afecta obiceiurile zilnice

 

Lumina naturala de #Acasa si beneficiile folosirii ei intr-o maniera eficienta

O casa luminoasa este extrem de atragatoare din punct de vedere estetic si benefica pentru starea de spirit. Iluminatul natural contribuie la crearea unui mediu cald, primitor, sanatos, care creste nivelul de productivitate.

 

6 sfaturi de eficienta energetica, atunci cand gatesti

Stiai ca bucataria ta ascunde cei mai multi “vampiri energetici” din intreaga locuinta, contribuind la consumul inutil de energie electrica si gaze naturale?

 

Testeaza CEZometrul, aplicatia care te ajuta sa iti masori amprenta asupra economiei

Cu ocazia publicarii primului raport de impact din domeniul energiei electrice, Grupul CEZ in Romania lanseaza CEZometrul, aplicatia online care calculeaza amprenta fiecarui utilizator asupra economiei si societatii.

 

Cu CEZ CONFORT rezolvi rapid situatii neprevazute de #Acasa!

CEZ Vanzare vine in intampinarea nevoilor casei tale cu cel mai nou produs de energie electrica: CEZ Confort. Acesta iti permite sa beneficiezi de serviciile unui specialist, care sa iti ofere sprijin atunci cand apar incidente neprevazute in locuinta ta.

 


Citeste mai mult