George, expertul CEZ, te ajuta sa economisesti la factura de energie electrica.

Cu totii avem in rutina noastra lucruri pe care le facem fara sa realizam, obiecte pe care le uitam in priza si electrocasnice care consuma mai mult curent decat ar trebui. George, expertul CEZ, cunoaste obiceiurile tuturor si te poate ajuta sa economisesti bani cu factura la electricitate, astfel incat sa ai mai multa energie pentru lucrurile care iti fac placere.

Vezi cu care dintre consumatorii nostri te identifici si afla de la expertul CEZ cum poti economisi energie in functie de obiceiurile tale.

 
 

Maria

Diminetile in familie sunt tot mai haotice, iar multitudinea de becuri aprinse si aparate lasate in priza iti incarca factura la curent. Fa cunostinta cu Maria, si ea trece prin aceeasi situatie. Vezi ce sfaturi i-a dat George pentru a-si optimiza costurile cu electricitatea.Citeste mai departe


Petre

Jonglezi cu programul de facultate si cu cel de serviciu, in timp ce laptopul tau este pornit aproape nonstop, iar in weekenduri, boxele tale sunt setate la maximum pentru ca, altfel, petrecerea nu are succes. si Petre crede la fel, insa factura de energie ii demonstraza contrariul. Vezi sfaturile lui George pentru ca distractia sa nu fie umbrita de costurile cu electricitatea.

Citeste mai departe


Viorel

Toata familia stie ca tu esti cel mai atent la modul in care este utilizata energia electrica. Chiar daca deja cunosti ca nu trebuie sa lasi aparatele in priza atunci cand nu le folosesti, ti-ar placea sa afli mai multe despre modul in care poti salva energie. Viorel a primit deja cateva sfaturi de la George, expertul CEZ. Citeste-le si tu.

Citeste mai departe