Formular acceptare oferta concurentiala

Daca sunteti clienti CEZ Vanzare, aveti locuinta intr-unul dintre judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman, Valcea  si inca nu ati optat pentru o oferta din piata concurentiala, aveti posibilitatea sa selectati un produs conform necesitatilor dumneavoastra.

Parcurgeti ofertele disponibile pe piata concurentiala, precum si cea pentru Serviciul Universal si alegeti-o pe cea care este potrivita pentru dumneavoastra.

ATENTIE! Pentru solicitari care presupun si alte modificari contractuale precum: schimbare titular, actualizare date de contact sau alte aspecte de natura tehnica puteti consulta pasii necesari aici.

CEZ Rezidential

Cel mai simplu tarif/produs. Pret garantat. Recomandat pentru consum mai mic de 150 kWh/luna.

CEZ Confort Asigurat

Alege CEZ Confort Asigurat si, daca se intampla ceva cu locul tau de munca sau chiar in caz de imbolnavire, preluam noi plata facturii de energie timp de 6 luni.

Serviciul Universal

Oferta pusa la dispozitie de catre CEZ Vanzare pentru clientii care aleg tariful reglementat.

ATENTIE! Formularul se adreseaza doar clientilor CEZ Vanzare care au tarif de Serviciu Universal (SU).

Puteti identifica tipul de tarif de care beneficiati acum in pagina 2 a facturii de energie electrica. Modelul facturii tarif SU aici.

Daca aveti deja oferta pe piata libera (CEZ Eficient, CEZ Rezidential, CEZ Verde, CEZ Confort, CEZ Orar) NU trebuie sa mai completati acest formular.

Acest produs include si Asigurarea de Viata si Somaj - asigurator Gropupama Asigurari S.A. si Asigurarea de Protecție împotriva Daunelor Electrice – asigurator AWP P&C SA Branch Austria, ale caror date de identificare sunt precizate in documentatie, contractant fiind CEZ VANZARE S.A.

Un contract de furnizare a energiei electrice poate fi incheiat si separat, fara asigurari, acestea nefiind obligatorii.

Pentru mai multe detalii despre liberalizarea pietei de energie, click aici.