Formular acceptare oferta concurentiala

Daca sunteti clienti CEZ Vanzare, aveti locuinta intr-unul dintre judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman, Valcea  si inca nu ati optat pentru o oferta din piata concurentiala, aveti posibilitatea sa selectati un produs conform necesitatilor dumneavoastra.

Parcurgeti ofertele disponibile pe piata concurentiala, precum si cea pentru Serviciul Universal si alegeti-o pe cea care este potrivita pentru dumneavoastra, pana pe 30 iunie 2021.

ATENTIE! Pentru solicitari care presupun si alte modificari contractuale precum: schimbare titular, actualizare date de contact sau alte aspecte de natura tehnica puteti consulta pasii necesari aici.

CEZ Rezidential

Cel mai simplu tarif/produs. Pret garantat. Recomandat pentru consum mai mic de 150 kWh/luna.

produs cu abonament lunar recomandat consumului mic de energie

CEZ Eficient Standard

Fii eficient si alege produsul cu abonament lunar. Recomandat pentru consum mai mare de 150 kWh/luna.

Serviciul Universal

Oferta pusa la dispozitie de catre CEZ Vanzare pentru clientii care aleg tariful reglementat.

Unde gasiti informatiile necesare?

Pentru a gasi toate informatiile necesare aveti nevoie doar de o factura CEZ Vanzare. Ea contine Codul de client si Codul locului de consum.

Daca aveti nevoie de ajutor pentru identificarea datelor apasati pe butonul alaturat

IMPORTANT! Toti clientii casnici CEZ Vanzare in regim de Serviciu Universal vor beneficia in perioada ianuarie – iunie 2021 de o reducere fata de pretul aferent Serviciului Universal, chiar daca nu au ales o oferta. De la 1 iulie 2021, clientilor care nu au optat pentru o oferta in regim concurential li se va aplica tariful standard de Serviciu Universal.

Pentru mai multe detalii despre liberalizarea pietei de energie, click aici.