1 Ce forma are acoperisul dvs?

2 Cat este de mare casa ta?

Sistemele sub 3kWp nu se incadreaza in programul de finantare.
3 Consumul de energie estimate pentru un an
4La ce folosesti energia electrica?

Profilul dvs de consum este preponderent

VARA

Gospodaria dvs. consuma aproximativ intr-un an:

1 KWh

Sistemul de panouri de 3KW va produce aproximativ:

0 KWh

Datorita unui sistem fotovoltaic, consumul dvs. va fi: 1KWh (veti cumpara din retea 1 KWh si veti vinde 1 KWh)

Cu ajutorul sistemului veti economisi

1 lei/an

Va veti recupera investitia in .

0 ani

*Calculul estimat are in vedere un randament de 15% din total numar de ore dintr-un an calendaristic, la un pret mediu al energiei de 0,65 lei/kWh, in conditiile obtinerii finantarii nerambursabile.
**Calculul estimat tine cont de o configuratie a sistemului de 3 kWp. Pentru calculatii pe sisteme mai mari de 3 kWp va rugam sa solicitati oferta, completand formularul de mai jos.

Va informam ca marti, 10 septembrie 2019, ora 10:00, s-a dat startul inscrierilor in programul denumit generic Casa Verde Fotovoltaice, aplicatia informatica pentru gestionarea solicitarilor privind obtinerea finantarii fiind disponibila timp de 6 ore, in care au fost inscrise 13271 de cereri de finantare.
 
In acest moment, accesul la aplicatie este indisponibil din cauza efectuarii unor analize asupra modului de functionare a inscrierii persoanelor fizice in cadrul programului, conform declaratiei Administratiei Fondului pentru Mediu.
 
Va asiguram ca suntem in permanta legatura atat cu Administratia Fondului pentru Mediu, cat si cu partenerii nostri acreditati pentru montarea sistemelor fotovoltaice si vom relua procesul de introducere a dosarelor pentru obtinerea finantarii, imediat ce aplicatia va fi disponibila.
 
Mai multe informatii despre statusul programului Casa Verde Fotovoltaice regasiti aici.
 
Multumim tuturor celor care ati ales Sistemele Fotovoltaice pentru #Acasa, la cheie si fara griji!
 
Echipa CEZ Vanzare

Campania Sisteme fotovoltaice pentru #Acasa lansata de CEZ Vanzare a atins numarul maxim de inscrieri. Va multumim pentru increderea acordata!
Analizam modalitatile prin care putem suplimenta locurile disponibile. Daca sunteti in continuare interesati de Sisteme fotovoltaice pentru #Acasa, specialistii nostri va stau la dispozitie prin canalele de comunicare ale companiei pentru recomandari utile.